Bengingut/da  company/a  API.

¿ Quins son el 10 punts clau perquè hauries d’usar Alerter ?

1. Et proporciona entre el 200% i el 300% mes de contactes diaris que altres opcions (segons poblacions).

2. Les persones de captació adoren Alerter. Facilita i optimitza el seu treball, equip content i eficaç. Està integrat amb Google Calendar. El gerent té una visió global de totes les activitats de l’equip, en un sol ‘pantallazo’ Google calendar mensual o setmanal.

3. Identifica immobiliàries que es fan passar per particulars. Detecta immobles duplicats. Envia WhatsApp oferint els teus serveis al propietari amb un ‘clic’.

4. Gestiona les Demandes dels teus clients eficaçment en temps real i constantment. Et notificarà al mail / mòbil quan un nou habitatge s’ajusta a algun dels teus clients. Podràs captar la ‘carta’. Casar oferta i demanda de la forma més efectiva que existeix.

5. Inclou mòdul de valoració d’immobles. Podràs fer valoracions il·limitades. Presenta als teus clients un document professional totalment modificable amb annex de «testimonis» reals de mercat que tu tries (a la carta).

6. Inclou un mòdul MLS, únic a Espanya. Et permet compartir els immobles captats amb alguns o tots els professionals de la xarxa Alerter.

7. Alerter et permet crear la teva pròpia xarxa MLS privada sense cap cost. Tu decideixes amb quines immobiliàries vols compartir els immobles captats. Només es comparteixen els immobles que tu decideixis.

8. Quan crees una demanda per el client.  Els sistemes cerquen immobles adequats per ell les 24h, a les xarxes MLS que hagis indicat  i/o  tot el mercat particulars actual.

9. NOU. Mòdul opcional «Competidors IA»:  Mitjançant intel·ligència artificial «IA» de Google Cloud computing.  Aquest nou mòdul permet detectar els professionals que venen els teus immobles captats …… Si, un cop has captat un pis, el sistema vigila diàriament competidors que venen els teus mateixos immobles, notificant-t’he  a l’instant.  Podràs detectar baixada de preus dels teus competidors.

10 NOU. Mòdul opcional «Whasapp Màrqueting»: Fes campanyes de captació via WhatsApp. Aquest nou mòdul fa enviaments massius als propietaris oferint els teus serveis amb un sol «clic».

Recorda que pel fet de venir  de API.cat tens un 20% de descompte en tots el nostres productes.  Parlem Català,  Castellà, i Angles.